Κάλεσμα Χρήστου Σινάνη στους δημότες του Δήμου Μετεώρων για τις εκλογές της 2ας Ιουνίου

Συνδηµότισσες και συνδηµότες

Με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου, εκδηλώσατε την αµέριστη εµπιστοσύνη σας στη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και την αναδείξατε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στον Δήµο µας, αυξάνοντας µάλιστα ακόµη περισσότερο τα ποσοστά του συνδυασµού µας από τις προηγούµενες εκλογές.

  • Με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου, µας δώσατε την πρώτη µεγάλη νίκη. Όλοι µαζί κερδίσαµε την πρώτη µεγάλη µάχη! Η µεγάλη νίκη ήρθε και ολοκληρώνεται την ερχόµενη Κυριακή!
  • Με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου, απορρίψατε τον λαϊκισµό και την υποσχεσιολογία. Απορρίψατε τον διχασµό και τα τεχνητά διλήµµατα. Απορρίψατε τις κραυγές και τις στείρες αντιπαραθέσεις. Απορρίψατε την καταστροφολογία και τον µηδενισµό.
  • Με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου, αποδείξατε ότι εκτιµάτε και τιµάτε την αλήθεια, την εντιµότητα, την διαφάνεια, το ήθος και την ακεραιότητα.
  • Αποδείξατε ότι µας εµπιστεύεστε και επιθυµείτε να συνεχίσουµε και να ολοκληρώσουµε το επιτυχηµένο έργο µας.
  • Αποδείξατε ότι θέλετε τον Δήµαρχο Μετεώρων ισχυρό πρωταγωνιστή, µπροστάρη και µαχητικό, ώστε να συνεχίσει να διεκδικεί και να κερδίζει όλα όσα απαιτούνται για την βελτίωση της ζωής των δηµοτών και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήµου µας.
  • Θέλετε τον Δήµαρχο Μετεώρων στο επίκεντρο και όχι στο περιθώριο των εξελίξεων. Θέλετε το Δήµαρχο Μετεώρων ενεργό και δραστήριο στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Θέλετε το Δήµαρχο Μετεώρων ενεργό στις συµµαχίες και τις συνεργασίες µε τους επιτυχηµένους και τους νικητές, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Συνδηµότισσες και συνδηµότες 

  • Μην επιτρέψετε µε την ψήφο σας να γκρεµιστούν όλα όσα µε κόπο κτίσαµε την τελευταία πενταετία.
  • Μην διακινδυνεύσετε µε την ψήφο σας την ασφάλεια, τη σιγουριά και τη σταθερή πορεία ανάπτυξης του Δήµου µας.
  • Μην επιτρέψετε να ανακοπεί η επιτυχηµένη συνέχεια των έργων και των σχεδιασµών για το κοινό συµφέρον όλων των δηµοτών.

Την ερχόµενη Κυριακή σας καλώ να επιλέξετε µε αίσθηµα ευθύνης και µε αποκλειστικό γνώµονα το κοινό µας καλό, την προκοπή του τόπου µας, την στήριξη των νέων µας και την εξασφάλιση των παιδιών µας.

Σας καλώ να επιλέξετε κοιτώντας µπροστά και όχι πίσω.

Σας καλώ όλους, ανεξάρτητα από το τι επιλέξατε την προηγούµενη Κυριακή, να επιλέξετε για Δήµαρχο αυτόν που έχει την ικανότητα και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει µε τον καλύτερο τρόπο τα συµφέροντα του Δήµου µας µε βάση και τους νέους συσχετισµούς που διαµορφώνονται.

Σας καλώ να µε εµπιστευτείτε µε την ψήφο σας και να συνεχίσουµε όλοι µαζί, χωρίς διαχωρισµούς και χωρίς αντιπαραθέσεις, µία νέα σταθερή και ανοδική πορεία για όλους τους δηµότες µας.

Ο Δήµος µας και οι δηµότες µας χρειάζονται

όλους ενωµένους.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Χρήστος Σινάνης